“The Face of Romania” este numele campaniei realizate de Echipa de PR pentru Huawei Romania și totodată numele unei adevarate mobilizări naționale care a adus la lumină poveștile inspiraționale a sute de români. O campanie cu suflet, care a avut ca scop promovarea românilor și a imaginii țării în afara granițelor.

Campania a avut loc în perioada mai-iulie 2017 și s-a derulat în 3 etape:

  • în prima etapă, alături de alți 9 fotografi din Romania am surprins portretele românilor care reprezintau cu succes “Fața României”, portrete ce au fost încărcate ulterior pe platforma  www.faceofromania.com;
  • a doua etapă a însemnat participarea activă a românilor la campanie, aceștia fiind îndemnați să încarce la rândul lor portretele celor pe care îi admiră sau despre care consideră că reprezintă cu succes “Fața României” – pentru fiecare portret încărcat, Huawei a contribuit cu 10 mile pentru ca o persoană din afara țării să viziteze România;
  • in ultima etapă a fost lansată secțiunea “Come to Romania”, secțiune dedicată străinilor care își doreau să ne viziteze țara.

Aproximativ 5 milioane de români au aflat despre inițiativa Huawei prin intermediul rețelelor de socializare, a materialelor online generate în urma acestei campanii și al postărilor organice ale fotografilor implicați în campanie.

Echipa de PR a primit numeroase premii pentru tot ce a însemnat “The Face of Romania” iar finalul campaniei a culminat cu Galeria Huawei din cadrul Art Safari Bucharest, acolo unde a fost expus și portretul Victoriei.